Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Tuotteita yhteensä 5 kpl
Syottipussi.jpg&width=280&height=500

Syöttipussi

Ahmatti syöttipussi on tarkoitettu tehostamaan katiskapyyntiä. Laittamalla syöttipussiin syöttiainesta voidaan tehostaa muun muassa särkikalojen pyyntiä, jotka taas houkuttelevat perässään isompia petokaloja. Hoitokalastuksissa suositellaan syöttiaineen käyttöä. Mikäli haluat tilata meiltä syöttiainetta..
Hinta: 2.90 €
Ahmatti_Klassikko_S_sivulta.png&width=280&height=500

Klassikko S

Ahmatti Klassikko S on vain 40 cm korkea katiska joka soveltuu hyvin käytettäväksi myös matalassa vedessä. Taittuvan aidan ansiosta pyydys voidaan helposti asettaa pieneen tilaan kuljetusta ja säilöntää ajatellen. Kalat voidaan helposti ja nopeasti tyhjentää pyydyksen alaosan kautta pikapoistoluukun..
Hinta: 94.90 €
Klassikko_L_sivulta.jpg&width=280&height=500

Klassikko L

Ahmatti Klassikko L on perinteisen katiskan mitoissa oleva katiska. Pyydyksen käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi ja monipuoliseksi taittuvan aidan, pikapoistoluukun sekä kalaseulan avulla. Pyydyksessä on myös rapuporras. Katiskan yläosasta löytyy pieni luukku, jonka avulla pyydyksen silmäkokoa voi..
Hinta: 99.90 €
ahven_spesiaali.jpg&width=280&height=500

Ahven-Spesiaali

Ahmatti Ahven-spesiaali on suunniteltu ennen kaikkea ahvenen täsmäpyydykseksi. Nieluratkaisulla on pitkät perinteet pohjoisen ammattikalastajien keskuudessa. Muotonsa ansiosta pyydystä on myös helppo käsitellä. Ahven-spesiaali osoittaa erinomaisella pyytävyydellään, että katiskan ulkomuodon pyöreydelle..
Hinta: 104.90 €
Pro_takaa_viisto.png&width=280&height=500

Pro

AHMATTI PRO  katiska rakentuu yhdestä päänielusta ja kolmesta sisänielusta. Kala ui mielellään sisään avarasta päänielusta, mutta sen on todella vaikea löytää ulos mutkikkaan sisänieluranteen ansiosta. Katiskassa on sisällä runsaasti tilaa ja tämän ansiosta kalat viihtyvät pyydyksessä mainiosti ja myös..
Hinta: 129.90 €